Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

RE: Άντρας - Γυναίκα 101

Το άρθρο αυτό ξεκίνησε ως σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση αλλά έγινε πολύ μεγάλο και γαμάτο οπότε ένιωσα ότι του αξίζει να αναβαθμιστεί σε αυτόνομο post. Σ’αυτό θα μοιραστώ ορισμένα διαμάντια απεριόριστης σοφίας που προέκυψαν χάρη στην ατυχία μου (ή μήπως όχι;) τις τελευταίες μέρες.

Here goes…

1) Όταν πρωτογνωρίσεις μια κοπέλα σε bar δεν χρειάζεται να της μιλήσεις για μισή και βάλε ώρα για να πάρεις το τηλέφωνό της.
Αν αρχίσεις να λες ό,τι σου κατέβει μόνο και μόνο για να κάνεις μια βεβιασμένη και αγχωμένη συζήτηση θα κάνεις σίγουρα κάποια μαλακία γιατί μπορείς. Ιδίως αν έχεις πιεί κι όλας. «Μα πώς θα με γνωρίσει για να νιώθει άνετα να βγει μαζί μου αύριο/μεθαύριο;» λες. Και απαντάω πως 5-10 λεπτά αρκούν. Άσε την φαντασία της να συμπληρώσει τα κενά. Όταν την κάνεις να σε φαντάζεται στον ελεύθερό της χρόνο, έχεις κάνει το σημαντικότερο βήμα για να θέλει να βγει μαζί σου.

2) Μην χρησιμοποιείς τον πασίγνωστο πλέον “three days rule”.
Αυτή η μαλακία είναι πιο σούπα κι απ’την κακαβιά. Το μόνο που κάνεις είναι να γίνεσαι προβλέψιμος. Από την στιγμή που δεν θα προσπαθήσεις να εκβιάσεις ένα ραντεβού από το πρώτο τηλεφώνημα δεν είναι ανάγκη να περιμένεις δυο και τρεις μέρες.

3) Πάντα να έχεις ένα προσχέδιο για τα ραντεβού.
Βρες τουλάχιστον 2 μαγαζιά που μπορείτε να πάτε (και ενδεχομένως ένα μέρος για να βρεθείτε μετά οι δυό σας, wink-wink). Με το να μην μπορείς να αναλάβεις κάτι τόσο απλό όσο η επιλογή μαγαζιού, περνάς το μήνυμα ότι είσαι πιο άχρηστος κι από λοβοτομημένο πίθηκο.

Τουλάχιστον ο πίθηκος μπορεί να σου φυλάει το σπίτι

Στις γυναίκες δεν αρέσει να πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή είναι δική σου δουλειά. Καν’την σωστά.

4) Μην κεράσεις στο πρώτο ραντεβού μόνο και μόνο για να κεράσεις.
Είναι καιρός να γίνει κάτι για να σπάσει αυτό το τραγικά ηλίθιο στερεότυπο. Γκόμενες που σε κρίνουν από το αν κέρασες ή όχι δεν είναι σοβαρές γκόμενες και πιθανότατα δεν αξίζουν τον χρόνο σου. Για όσες το διαβάζουν αυτό και σκέφτονται «μα είναι το ευγενικό πράγμα να κάνει», με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσπαθεί ο άλλος να αγοράσει το ενδιαφέρον σας. Σαν να σας δίνει ένα ποτό όταν περπατάτε στον δρόμο και σας σταματάει 100 μέτρα μετά λέγοντας «τώρα πρέπει να με γουστάρεις». Ποτέ δεν έπιασε και ποτέ δεν θα πιάσει.

Μα αφού με γουστάρεις!

Το τυπικό αποτέλεσμα είναι εσύ να νομίζεις ότι είμαι ένας αδιάφορος κλασικός τύπος και εγώ να μπαίνω μέσα 7 ευρώ. Fuck that.

5) Το ξέρω ότι δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου την πιθανότητα του σεξ όταν είσαι έξω με μια κοπέλα γιατί είσαι με το πουλί στο χέρι από πιο παλιά απ’όσο μπορείς να θυμηθείς και έχεις αρχίσει να χάνεις το φως σου, αλλά προσπάθησε να μην είναι ο σκοπός της ζωής σου. Οι γυναίκες το καταλαβαίνουν όταν έχεις ατζέντα γιατί έχεις την τάση απλά να σκέφτεσαι την επόμενη σου κίνηση και να μην δίνεις την απαραίτητη προσοχή στο άτομο μπροστά σου. Ο πιο αξιόπιστος τρόπος να ξενερώσεις μια γυναίκα είναι να βρίσκεσαι μες το κεφάλι σου την ώρα του ραντεβού αντί για in the moment μαζί της. Also, σταμάτα να προσπαθείς να σκεφτείς πόσο γαμάτη ήταν η ατάκα που πέταξες ή τι λάθη μπορεί να έκανες. Θα έχεις πολύ χρόνο την επόμενη μέρα να σκεφτείς ό,τι θες γιατί δεν θα έχεις γκόμενα.

6) Δεν χρειάζεται να πετάξεις καμία sleazy ατάκα ή υπονοούμενο για να «ρίξεις» μια γκόμενα.
ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ! Όποιος creepy μαλάκας πάει κατευθείαν για το πρόσωπο ή τα μαλλιά, του αξίζει ένα πιστόλι από δω ως μεθαύριο. Πώς θα σου φαινόταν να σε έβλεπα στον δρόμο και να σου έτριβα την μούρη ρε καραγκιόζη; Πρόσεξε πώς σε ακουμπάνε οι γυναίκες. Έτσι θέλουν να τις ακουμπάς και εσύ (and for the love of God, πλύσου μετά το κατούρημα! Κάθε φορά που βγαίνεις άπλυτος απ’την τουαλέτα ο Θεός σκοτώνει ένα κουταβάκι).

Και μετά γλείφει τα δάχτυλά Του

Τώρα που το διαβάζεις αυτό πάρε ένα λεπτό και κοίταξε τα χέρια σου. Go on. Θα περιμένω. Την νιώθεις τη ζεστασιά και την σεξουαλικότητα; ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ!

Όσον αφορά τις γυναίκες, τα μόνα που έχετε να κάνετε όταν βγαίνετε με κάποιον είναι να δηλώνετε τις προθέσεις σας και να υπάρχετε. Δεν μπορώ να ακούω γυναίκες να γκρινιάζουν και να αγωνιούν για το αν και πότε θα κάνει κίνηση κάποιος τύπος που γουστάρουν ενώ οι ίδιες δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση ή δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον. Το πιο απλό είναι να βρείτε μια αφορμή να μας δώσετε το κινητό σας ή να ζητήσετε το δικό μας. We’ll take the hint.

Υ.Γ.1 Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια και όλες οι γυναίκες πουτάνες. True story.
Υ.Γ.2 Όποιος τύπος ήδη ξέρει αυτά που γράφω πιο πάνω, dude, you make us proud. Άσε καμία γκόμενα και για μας.
Υ.Γ.3 Αν έχω ξεχάσει κάτι, θυμηθείτε το εσείς και γράψτε το στα σχόλια. Ένα μυαλό το έχουμε.


2 σχόλια:

  1. Apla hmoun sigourh oti to exeis grapsei esu...!! ;) h upopsia mou egine vevaiothta me th ataka ''egine pio soupa ki apo thn kakavia!''..

    Swstos!! :D :D

    E.M.I

    ΑπάντησηΔιαγραφή