Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

RockUnited

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε μία μανία να καταγράφουμε και να μνημονεύουμε μόνο τους καλύτερους. Τους καλύτερους στον αθλητισμό, τους καλύτερους στην τέχνη, τους καλύτερους σε πάσης φύσεως επιτεύγματα. Τις προάλλες και λόγω Mundial πήρα μέρος σε μία συζήτηση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα απαρτίζαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θα ταν ο Cristiano Ronaldo δεξί χαφ και ο Rooney φορ ή καλύτερα ο Drogba; Σιγά! Άμα είναι να κάνεις μία συζήτηση τελείως υποθετική και φανταστική μου φαίνεται αρκετά ανέμπνευστο να προσπαθείς να βάλεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση τους και να φτιάξεις μία υπερομάδα.
Το να πάρεις όμως τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και να κάνεις μία υπερμπάντα; Σίγουρα θα πλήρωνα να δω κάτι τέτοιο. Πάντα πίστευα ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν πολλά κοινά με τους rock stars. Έχουν λεφτά, δόξα και πολύ πιο όμορφες γυναίκες από αυτές που θα είχαν αν ήταν κανονικοί θνητοί.
Ας αρχίσουμε λοιπόν:
Τραγουδιστής: Ο τραγουδιστής είναι ο σταρ της ομάδας, είναι το όμορφο πρόσωπο το οποίο θα είναι η παγίδα για να ασχοληθούν τα γκομενάκια με το συγκρότημα. Δεν είναι απαραίτητα ο πιο ταλαντούχος αλλά ο πιο στυλάτος της μπάντας. Συνήθως και το πιο παπάρι.


όχι Wayne άμα πληρείς μόνο ένα από αυτά δεν μπορείς να γίνεις τραγουδιστής


Η επιλογή είναι εύκολη εδώ. David Beckham.


Next!
Κιθαρίστας : Ο κιθαρίστας είναι ο “αρχηγός”, το μυαλό, η δημιουργική δύναμη, η καλλιτεχνική φύση. Οπότε θέλουμε έναν δημιουργικό παίχτη. Επίσης ο εν λόγω κιθαρίστας είναι συνήθως και ο πιο κομπλεξικός από όλους, μάλλον επειδή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι ασχολούνται με τον τραγουδιστή ενώ αυτός είναι που γράφει όλα τα κομμάτια. Άρα θέλουμε ένα παίκτη που ήταν καλλιτέχνης στο γήπεδο, μία μορφή του παγκόσμιου στερεώματος, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά αυτοκαταστροφικός ώστε να είναι ικανός να χαλάσει μία συναυλία της μπάντας απλά γιατί έχει μία ιδιαιτερότητα. Να βαράει κουτουλιές για παράδειγμα.


Και το όνομα αυτού, Zinedine Zidane

Μπασίστας : Και πάμε στην πιο περίεργη μορφή “μουσικού”. Αυτός ο τύπος όπως το 1400% του ανδρικού πληθυσμού κάποια στιγμή έμαθε να παίζει τρεις συγχορδίες στην κιθάρα γιατί του είπαν ότι έτσι μπορεί να ρίξει γκόμενα. Yeah right!
Αλλά τελικά του φάνηκε πολύ δύσκολη (η κιθάρα, όχι η γκόμενα). Οπότε σου λέει τι μπορώ να κάνω για να φαίνεται ότι παίζω κιθάρα χωρίς να χρειαστεί να μάθω; Ας παίξω μπάσο. Το πιο εύκολο όργανο στην ιστορία των οργάνων!! Επίσης για είσαι μπασίστας πρέπει να είσαι και λίγο ψυχάκιας. Δεν ξέρω γιατί, its just the way it is. Τέλος όσο κι αν δε φαίνεται, το μπάσο είναι η βάση του ήχου ενός συγκροτήματος. Άρα πρέπει να βρούμε ένα αμυντικό χαφ για μπασίστα, καθώς είναι η βάση της ομάδας, δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο-απλά τρέχει, και είναι εξ ορισμού λίγο ψυχάκιας καθώς αποστολή του είναι να κλωτσά οποιονδήποτε περνά από κοντά του. Και αρχηγός αυτών; Gennaro Gattuso


Ντράμερ : Πραγματικά ποιος νοιάζεται για τον ντράμερ; Ας είναι κάποιος τερματοφύλακας καθώς είναι η αρχή κάθε ομάδας όπως είναι και ο ντράμερ για το συγκρότημα( χα χα, ναι καλά!) οπότε ας πούμε τον καλύτερο: Gianluigi Buffon
Αυτά. Αν έχετε κάποια δικιά σας υπερμπάντα θα ήθελα να ακούσω για αυτήν


11 σχόλια:

  1. Άτατα...

    Έχεις δίκιο. Ο ντράμμερ είναι ο τερματοφύλακας του γκρουπ... Να σε ρωτήσω όμως γιατί δεν έβαλες στο Buffon τουλάχιστον μία φωτογραφία όπως έκανες στις άλλες κατηγορίες; Ρατσιστή.

    Επιπλέον, ο Gattuso θα ήταν μπασίστας σε μία death metal μπάντα, ο Zidane κιθαρίστας σε μία Hardcore, ο Buffon σε μία Rock 80s και ο Beckham σε μία Glam Rock. Όποτε το μόνο που θα κατάφερνε η παραπάνω σύνθεση να κάνει θα ήταν δύο μόνο πρόβες καθώς στην τρίτη θα πλακώνονταν μεταξύ τους χωρίς να μας δώσουν ίχνος μουσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγα για τον Gatusso εντάξει; Είναι ο μόνος που ξέρει μπάλα και αντί να ποζάρει, καλύπτει τις μαλακίες των συμπαικτών του και τροφοδοτεί τη δική τους πόζα.
    Διαφωνώ λίγο για τον ντράμερ είναι αυτός που οργανώνει την μπάντα, κρατάει ρυθμό κ.τ.λ.. Άρα θα έβαζα ως ντράμερ προπονητή, άρα θα έβαζα ασυζητητή ο mourinho.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @sfig
    diafwnw gia ton zidane. kati gia progressive rock toy 70' mou kanei.opote i mpanta tha epaize ena monadiko syndiasmo progressive death glam metal twn 80's
    @NoTomorrow
    O Gatusso kserei tosi mpala oso mousikos einai enas mpasistas...xe xe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαμας ρε φιλε! το αρθρο τα σπάει.
    Με μπεκαμ συμφωνω 100%.
    Εγω ντραμερ θα έκανα εναν κεντρικό αμυντικό. Η δουλειά του είναι απλη. Να φύγει η μπάλα. Στη rock λέγεται 4/4. Αν το κάνεις καλά είσαι καλός.

    Επιλογή μου ο Marco Materrazi (οι ιταλοί το χουν το rockstarιλίκι). λινκ για φώτο http://antoniocracas.blog.lastampa.it/photos/uncategorized/2008/05/13/materazzi.jpg

    Για τα τατού, το attitude για όλα! Συν οτι για ντράμερ έχω στο μυαλό μου κατι σε πολύ τσαμπουκά (παρόλο που πιστεύω τους μπασίστες να φοβάσαι περισσότερο, οι ντράμερ δεν είναι κακά παιδιά απλα το όργανο τους κάνει να φαίνονται έτσι)

    Απλα αναρωτιεμαι γιατι εβαλες φαλακρο για κιθαρίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ^^^
    xa xa xa!!
    symptwsi file mou symptwsi.
    paizei na symfwnw gia ton materazzi.
    sigoura tha ithela stin mpanta mou na yparxei enas materazzi.pio rock n roll den paei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε παιδιά, θα βάλετε Zidane και Materazzi στην ίδια ομάδα; Έχεις και την φωτογραφία... Μπάντα είπες να κάνουν, όχι fight club.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας παρακαλώ να δεχθείτε μια άποψη άσχετου από μπάλλα:
    Ντράμμερ ο Μαραντόνα... όπως είναι τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα λέω μιας και δεν μας ξενερωσε η εθνικη αυτη τη φορα, ας πάμε στο στοιχείο μας:
    Φωνή και κιθάρα: Γιωργος Σαμαράς
    Μπουζούκι: Σωτήρης Κυριάκος
    Μπαγλαμαδάκι: Γιώργος Καραγκούνης
    Τουμπερλέκι: Δημήτρης Σαλπιγκίδης
    Ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου: Μπασινάς, Ντέμης
    ο γύφτος που μοιράζει λουλούδια: Φάνης Γκέκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά αφού ήθελες αμυντικό χαφ για μπασίστα γιατί δεν έβαλες το καλύτερο αμυντικό χαφ της Ελλάδας;;;Ναι ναι τον Μάκο εννοώ...χαχαχαχαχαχα
    Ο Pablo Garcia είναι υποψήφιος λόγω τρέλας για μένα...

    Θα ήθελα τον Batistuta κιθαρίστα ή τραγουδιστή.Έχει και το μαλλί-είναι ροκάς!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ase twra einai rokas. manaraki einai gia ayto ton theleis sti mpanta!
    o makos itan poly konta sto na ta kateferei na mpei stin mpanta alla tou eleipe kati. mallon ftaiei oti den einai kan podosfairistis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαναράκι χαχαχαχαχαχαχα
    που την ξέθαψες αυτή τη λέξη;;;
    όντως είναι!!!!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή