Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

It's one of these days

Είναι μία από αυτές τις μέρες...
-Που το ότι ξύπνησες ήταν το τελευταίο καλό πράγμα που έγινε στην ημέρα σου.
-Που με το που ξύπνησες συνειδητοποίησες ότι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσες να πληρώσεις το λογαριασμό του ΟΤΕ αλλά τώρα που είναι 15.00 και Δευτέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
-Που θέλεις να πετάξεις κουραδοσακούλες στο γείτονά σου επειδή έχει βάλει Πυξ Λαξ τέρμα και νιώθεις κάθε στιγμή να αφαιρεί σαδιστικά τη ζωή από μέσα σου.
-Που θέλεις να πετάξεις κουραδοσακούλες σε όλους όσους ακούν Πυξ Λαξ ή έχουν ακούσει σε φάση στη ζωή τους, ακόμα και αν αυτό συμπεριλαμβάνει και εσένα γιατί όταν ήσουν μικρός και σου είχε ρίξει χυλόπιτα η ελενίτσα, σου φάνηκε πολύ κουλ να τραγουδάς “Μοναξιά μου όλαααα”. Thanx for that ελενίτσα, αnd fuck off!!
-Βασικά που θέλεις να πετάξεις κουραδοσακούλες ακόμα και σε αυτούς που ακούν το αγαπημένο σου συγκρότημα, γιατί έτσι.
-Που πας στο ψυγείο και βλέπεις ότι ο αδελφός σου έφαγε και τα τελευταία σαρμαδάκια και θα τη βγάλεις πάλι με πιτόγυρα.
-Που θέλεις ένα τσιγάρο και εννοείται ότι δεν έχεις χαρτάκια ή/και φιλτράκια ή/και καπνό και πρέπει να κατεβείς κάτω, να δείς τη γαμημένη φάτσα του γαμημένου περιπτερά που βαριέται την γαμημένη ζωή του, να του δίνεις 4 ευρώ για κάτι που κάνει 3.80 και να σου λέει “δεν έχεις ψιλά;” ΤΑ 4 ΕΥΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ;;;
-Που με το που ανεβείς σπίτι καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις και αναπτήρα και αναγκάζεσαι να ξανακατεβεις κάτω γιατί τη μία φορά που προσπάθησες να ανάψεις το τσιγάρο σου στο μάτι της κουζίνας...Let's say ότι δεν κατάφερες να καπνίσεις.
-Που δεν έχεις ίντερνετ γιατί apparently ο ΟΤΕ τον παίρνει.


-Που συνειδητοποιείς ότι ο ΟΤΕ δεν τον παίρνει (ΝΟΤ), αλλά εσύ είσαι ένας λοβοτομημένος πίθηκος αφού δεν έχεις πληρώσει τον λογαριασμό.
-Που ανοίγεις την τηλεόραση και το πιο ενδιαφέρον που έχει είναι τα βυζιά της Μενεγάκη να χαιρετούν τον κόσμο. Και δεν σου αρέσει η Μενεγάκη.
-Που ενώ δεν έχεις ίντερνετ και τηλεόραση, άρα δεν έχεις τίποτα να κάνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις την μεγάλη απόφαση να κάτσεις να διαβάσεις μπας και περάσεις κάνα μάθημα επιτέλους, γιατί η ασφαλιστική δικλείδα του +1 έτους που σου έχουν δώσει οι δικοί σου στενεύει επικίνδυνα.
-Που, speaking of whom, σε παίρνουν τηλεφωνο και έχουν όρεξη για βαθύτερες συζητήσεις για τον Παπανδρέου και την ανησυχητική ανάπτυξη της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη.
-Που θυμάσαι ότι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και εσύ τυχαίνει να έχεις όρεξη για παρόμοιες συζητήσεις , αυτοί απλά “θέλουν να ακούσουν την φωνούλα σου” και στο κλείνουν στη μάπα, με την ευγένια που χαρακτηρίζει το ευγενές επάγγελμα του πλασιέ.
-Που έρχεται ο πιο ενοχλητικός από αυτούς να σου πουλήσει συγγράματα για το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο -κοίτα να δεις που εκδόθηκε τελικά- και εσύ την ίδια ώρα να αναρωτιέσαι αν θα μαγειρέψεις το κρέας του με πατάτες ή με ρύζι.
-Που το μόνο πράγμα που θέλεις να κάνεις όλη μέρα είναι να ακούσεις Korn και να ουρλιάζεις “I FEEL THE ANGER CHANGING ME”. Άντε Lamb of God για τους πιο true.

Αυτά προχθές, γιατί σήμερα είμαι μιά χαρά...


2 σχόλια:

  1. γινεται διασκεδαστικό σε κάποια φάση αλλά. προσωπικα δεν θα μου αρεσε να μεινετε πολυ γυρω απο το μοτιβο "κραζω πολυ, κράζω τα παντα, και τα κράζω ασχημ" που εχουν αλλα blog που προφανως θαυμαζετε (δεν λεμε ονοματα φαε ενα μαλακα και κρακαρε ενα χιτλερ). ενταξει το παραδεχομαι απλα θιχτηκα για τους πυξ λαξ. not! και το να γραφετε προσωπικες καθημερινες ιστοριες, το βρισκω ανιδιοελες.. μπραβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυό στήλες χαρακώστε
    για τις ζημιές της μέρας τούτης
    και τα κέρδη της

    Τα σοβαρά νοήματα,
    τις φωτεινές σας σκέψεις, τα διαβάσματα,
    τ΄ από τη μια γραμμή στην άλλη
    άτεγκτα περάσματα,
    στη στήλη των κερδών να σημειώστε.

    Τα ονειροπολήματα
    με τα μικρά τους χάσματα,
    της φαντασίας σας τα εύκολα πηδήματα,
    για όλα αυτά της πλήξης τα τεχνάσματα,
    δεν ξέρω, μη βιασθείτε,
    ίσως των αυριανών κερδών τη στήλη χρειασθείτε.

    Μα την ημέρα ολόκληρη που έφυγε
    μη γελαστείτε και ξεχάσετε
    στη στήλη των τρανών απωλειών
    να την περάσετε.
    (ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή