Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Γιατρέ πρέπει να ανησυχώ;

- Όταν τα παπούτσια σου είναι όλα χρυσά ή ασημένια και είσαι άντρας, ναι πρέπει να ανησυχήσεις γιατί είσαι ένα καγκούρι και μισό.
- Όταν αρχίσεις να μεθάς με τρεις γουλιές αλκοόλ, τότε μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά λεφτά στις μπύρες.
- Όπως και όταν ο ιδιοκτήτης του γειτονικού μπαρ αρχίζει και σε χαιρετάει με το μικρό σου. Όχι ότι θα κάτσω να σε κρίνω, καταλαβαίνω, έχεις και συ τα ντέρτια σου, γυναίκες ψώλες και δε συμμαζεύεται, αλλά χαλάρωσε λίγο γιατί σε λίγα χρόνια το συκώτι δε θα σώζεται ούτε με format.
- Όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις αλλάξει τρεις φορές καρτοκινητή εταιρία και ήταν και οι τρεις λόγω εκάστοτε γκόμενας, τότε ναι ,είσαι μουνόδουλος.


- Όταν πας να δώσεις μάθημα και στα μισά της εξέτασης συνειδητοποιείς πως το συγκεκριμένο μάθημα το έχεις περάσει πριν δύο χρόνια, τότε ναι πρέπει να ασχοληθείς λίγο πιο σοβαρά με τη σχολή.
- Όταν αναγνωρίζεις όλα τα τραγούδια των Iron Maiden από τα πρώτα δευτερόλεπτα, τότε έχεις γίνει ένας κακός μεταλλάς και πρέπει να κατουρήσεις λίγο μπας και βρεις και καμιά γκόμενα.
- Άμα είσαι γκόμενα και αναγνωρίζεις όλα τα τραγούδια των Iron Maiden, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
- Επίσης όταν έχεις δει τον Χατζηγιάννη πάνω από 4 φορές και ανυπομονείς για την πέμπτη, τότε δε ξέρω τι έχεις γίνει, αλλά δεν θέλω και πολλά πολλά μαζί σου.
- Όταν αναγνωρίζεις τον πρωταγωνιστή ερωτικής ταινίας μόνο από ένα πλάνο του πουλιού του επειδή είδες μια “χαρακτηριστική” ελίτσα εκεί πάνω, τότε κόψε τις τσόντες asap. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, γιατί να ξέρεις έστω έναν άντρα ηθοποίο πορνό; Όχι πως εγώ ξέρω καμιά γυναίκα ηθοποιό, απαπά, δεν είμαι τέτοιος εγώ...
-Όταν ο χαρακτήρας σου στο WoW, περπατά καθημερινά περισσότερο από ότι εσύ, ήρθε η ώρα να κάνεις λίγη αποτοξίνωση από ντότες, μότες και λοιπές απολαύσεις.
- Όταν δίνεις συμβουλές στη δικιά σου για ενυδατικές, τότε ψάξ το λίγο, μην βγεις κάνας από τους άλλους, τους φιρουλί φιρουλό.


Μμμμ, πολύ νόστιμο αυτό το φυστικοβούτυρο σε σωληνάριο που πήρες αγάπη μου...

- Ομοίως αν είσαι κοπέλα και έχεις περισσότερη τριχάτζα, από τον αγαπητικό σου, ρε καλή μου πιάσε το ξυράφι, αν γουστάραμε τρίχα η εξέλιξη θα είχε μείνει στους πιθήκους ακόμα.
- Επίσης αν χρησιμοποιείς τη λέξη αγαπητικός και δεν έχεις έρθει με χρονοκάψουλα από το 1930, τότε σίγουρα πρέπει να ανησυχείς λιγάκι.
- Τέλος όταν το σπυράκι που έβγαλες στο στήθος αρχίζει και γίνεται μαύρο, πάνε σε κάνα γιατρό. Δεν νομίζω να ελπίζεις ακόμα να είναι καβλόσπυρο;


2 σχόλια:

  1. poly kalo arthro!tora ksafnika molis arxise i eksetastiki olo arthra anevazeis...tyxaio??de nomizo!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diolou tyxaio omws!!!
    otan o stoxos sou tin eksetastiki einai ta 4 arthra kai oxi ta 4 mathimata, tote prepei na anisixeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή