Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Αστεία Φετίχ

Όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας σαν άνθρωποι και γιαυτό καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Σε άλλον αρέσουν τα μακαρόνια, σε άλλον οι μπάμιες. Άλλοι γουστάρουν να παίζουν μπάλα, ενώ άλλοι παίζουν pro. Και ας μην αναφερθώ σε αυτούς που παίζουν με τις μύξες τους!

Έτσι και στον ερωτικό τομέα καθένας έχει διαφορετικές ανωμαλίες ή αλλιώς "φετίχ". Και αν και δεν κατακρίνουμε κανέναν μιας και ένα από τα μότο μου είναι "είμαστε οι ανωμαλίες μας", δε θα μπορούσα να μην γράψω για κάποια υπερβολικά αστεία φετίχ που εντόπισα στο internet! (Όσοι σκεφτήκατε το 2 girls and a cup, γραμμή για ψόφο)

1. Nasophilia
Είναι το φετίχ στο οποίο γουστάρεις μύτες! Αρκετές απορίες... Πρώτον, τι θες από την μύτη; Να είναι μεγάλη επειδή έχουν τη φήμη; Να είναι γαλλική; Ή μήπως πάλι να είναι σπασμένη για να βγάζει έναν brutal αέρα; Αν κάθε μέρα ανοιγοκλείνω τα ρουθούνια μου θεωρείται επαρκής εκγύμναση της μύτης; Και τελευταίο και σημαντικότερο, κατά τη διάρκεια του sex αντί για βυζιά, κώλους ή οτιδήποτε άλλον πιάνει ο μέσος άνθρωπος εσύ θα χουφτώνεις τη μύτη;Αν κάποια γουστάρει μεγάλη μύτη i am her guy!


2. Spectrophilia
Είναι το φετίχ που γουστάρεις φαντάσματα! Μακράν το πιο wtf φετίχ που βρήκα. Λοιπόν, υποθετικό σενάριο μπαίνεις σε ένα bar με φίλους. Άλλος θα τσεκάρει τις ξανθιές, άλλος τι βυζαρούδες, άλλος τα τσουλάκια, η πεταλουδίτσα της παρέας θα τσεκάρει τον αντρικό πληθυσμό και πάει λέγοντας. Εσύ τι θα κάνεις; θα προσπαθήσεις να αισθανθείς την παρουσία φαντασμάτων στο χώρο για να τους την πέσεις; Και άντε και βρήκες το φάντασμα σου και σε γουστάρει κιόλας. Τι θα κάνετε; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΟ!Το μόνο σχετικό που μπορούσα να σκεφτώ!


3. Microphilia
Το συγκεκριμένο φετίχ είναι να σου αρέσουν τα μικροκαμωμένα άτομα. Εντάξει σίγουρα το λογικά είναι να σου αρέσουν τα ψηλά γεροδεμένα άτομα, ώστε σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης να παράγεις ψηλούς και γεροδεμένους απογόνους. Το συγκεκριμένο φετίχ πάει κόντρα σε αυτό και εγώ βλέπω δύο πιθανές εξηγήσεις σε αυτό. Η πρώτη είναι να είσαι γυναίκα και να σου έχει γίνει τόση πλύση εγκεφάλου, που να εφαρμόζεις στο σλόγκαν "τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια" σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Η δεύτερη είναι ότι στην εποχή που ζούμε σκέφτεσαι, κάτσε μην γίνει καμιά μαλακία με τον έτερον ήμισυ και σε κανέναν καβγά με αρχίσει στις μάπες, ας έχω το πάνω χέρι καλού κακού!

4. Eproctophilia
Είναι το να προσελκύεσαι ερωτικά από κλανιές. Και ενώ είναι creepy και αηδιαστικό να το έχει ένας άντρας (γι αυτό και δε θα επεκταθώ), σκεφτείτε πόσο πρακτικό είναι να το έχει μια γυναίκα! Κάθε πρωί που θα ξυπνάει ο άντρας θα "ανανεώνει την αγάπη του ζευγαριού!", δεν ακούγεται πολύ ωραίο; Το καλύτερο είναι ότι η γυναίκα όχι μόνο δε θα γκρινιάξει, αλλά μπορεί να ζητήσει μετά και πρωινό sex! Επίσης δε θα υπάρχει η γκρίνια όταν της αμολάς στο σαλόνι τύπου "μπορούσες να πας στην τουαλέτα", η μόνη γκρίνια που θα ακούσεις θα είναι "έλα σταμάτα θέλω να δω το έργο μετά...". Τέλος όταν την αμολάς στο κρεβάτι δε θα γκρινιάζει που σήκωσες την κουβέρτα, για τον πολύ απλό λόγο ότι θα το κάνει αυτή!


5. Frotteurism
Είναι το να σου αρέσει να "τρίβεσαι" πάνω σε αγνώστους! Πιστεύω είναι μακράν το πιο creepy φετίχ του άρθρου και γίνεται ακόμα πιο creepy αν αντί να σκεφτείς έναν random εικοσάρη να τρίβεται σε ξέκωλα σε ένα club γεμάτο καβλάκια, σκεφτείς έναν παππού να τρίβεται σε γιαγιάδες, φοιτήτριες και γενικά οτιδήποτε θηλυκό υπάρχει μέσα στο αστικό λεωφορείο. Ειδικά τις μέρες και ώρες αιχμής, που έχει τόσο κόσμο που βλέπεις χέρια και πόδια να εξέχουν από τα παράθυρα και δεν μπορείς να του ξεφύγεις με την καμία! Και αν πιστεύετε ότι δεν μπορώ να σας γαμήσω την εικόνα περισσότερο, σκεφτείτε έναν gay με το συγκεκριμένο φετίχ, να πηγαίνει στο ημίχρονο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο κυλικείο για να τριφτεί στους άντρες που θα στριμωχτούν εκεί για 15 λεπτά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου